Hoe we werken

Bij VodafoneZiggo geloven we in onze mensen en de manier waarop we samenwerken. Dat maakt ons succesvol, en bovendien een geweldige plek om te werken.

Restless

De ontwikkelingen in onze branche gaan razendsnel en wij willen koploper blijven. Dat vraagt om flexibele en nieuwsgierige medewerkers die willen veranderen. We geven je de ruimte én het vertrouwen dat je daarmee kunt omgaan. Want je krijgt bij ons veel, maar niets cadeau. Als je een kans ziet, moet je ‘m zelf grijpen. Als je geen kans ziet, probeer je één te creëren. We gaan informeel met elkaar om en durven elkaar daardoor de waarheid te zeggen. We focussen op het eindresultaat, ook als de weg daar naartoe buitengewoon is. En we vieren onze successen, maar nooit door achterover te gaan leunen. Want elke dag is een kans om nog beter te worden.

Mobiel werken

Onze centraal gelegen kantoren in Amsterdam, Maastricht, Eindhoven en Utrecht zijn inspirerend ingericht en bestaan uit open ruimtes en flexibele werkplekken. Of je nu gaat zitten aan een bureau, aan de projecttafels of in een van de vergaderruimtes; alles in het gebouw is ingericht om samenwerking en het delen van ideeën te stimuleren. Wij geloven namelijk dat jij het meest creatief en productief bent als je kunt werken zoals jij wilt. En dat kan ook buiten kantoor(tijden) zijn, thuis of in de trein. Daarom geven we je een smartphone, laptop met mobiele breedbandverbinding en reiskostenvergoeding.

Diversiteit

Zoals elk van onze miljoenen klanten anders is, zo is elk van onze medewerkers dat ook. Bij VodafoneZiggo omarmen we die verschillen en hechten we waarde aan jouw individuele verhaal. Diverse achtergronden en perspectieven leiden namelijk tot rijkere ideeën, nieuwe diensten en betere resultaten. We waarderen het dus dat geen van onze medewerkers hetzelfde is en behandelen daarom iedereen gelijk. Lees hier meer over wat wij doen op het gebied van diversiteit.

Mobiles for good

Mobiele technologie leidt tot een verbonden maatschappij en kan bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke problemen. Vanuit die gedachte hebben we bij VodafoneZiggo de Mobiles for Good Challenge gelanceerd. Dit programma richt zich op social startups met een idee voor een innovatief product of dienst (apps, games, mobiele websites) die maatschappelijke en sociale problemen oplossen. 

Enthousiast over VodafoneZiggo?

Meld je aan voor Inside VodafoneZiggo en ontvang nieuws en vacatures

Aanmelden